Εκδρομές

Οι ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές του σχολείου μας αποτελούν σημαντικό κομμάτι της σχολικής μας ζωής, στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη αξία. Γι' αυτό επιδιώκουμε να σχεδιάζουμε και να οργανώνουμε εκδρομές που συνδυάζουν την εκπαιδευτική και παιδαγωγική διάσταση, χωρίς όμως να παραμελούμε και τη διάσταση της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης που συντελούν στη μείωση του άγχους των μαθητών και στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων. Απώτερος στόχος μας είναι η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής μαθητών και η οργάνωση πολυήμερης εκδρομής στο εξωτερικό.

Αξιολόγηση προσφορών για προμήθεια εισιτηρίων

Έγινε η αξιολόγηση των προσφορών προμήθειας εισητηρίων για την μετακίνηση των μαθητών της Β Τάξης στο Ναύπλιο. Μπορείτε να δείτε το σχετικό πρακτικό εδώ (σελ.1/2) και εδώ (σελ.2/2).

Επαναπροκήρυξη εκδρομής Β Λυκείου

Σύμφωνα με την πράξη 16/17-2-2020, κηρύχθηκε άγονος ο διαγωνισμός για την αξιολόγηση των προσφορών για την εκδρομή της Β Τάξης στο Ναύπλιο (από 6-3-2020 έως 10-03-20) και επαναπροκηρύσσεται. Δεχόμαστε εκ νέου προσφορές μέχρι την Τετάρτη 19-02-2020 και ώρα 12:00 μ.μ. στο γραφείο της διευθύντριας.

Πενταήμερη 2019-20

  Τη Θεσσαλονίκη επισκεύθηκε η Γ Λυκείου, στα πλαίσια της φετινής πολυήμερης εκδρομής. Δείτε κείμενο και φωτογραφίες εδώ.

Προκήρυξη Εκδρομής Γ Λυκείου

Μπορείτε να δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Προκήρυξη Προμήθειας Εισιτηρίων για Κανάριους Νήσους

Μπορείτε να δείτε τη σχετική προκήρυξη εδώ.