Εκδρομές

Οι ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές του σχολείου μας αποτελούν σημαντικό κομμάτι της σχολικής μας ζωής, στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη αξία. Γι' αυτό επιδιώκουμε να σχεδιάζουμε και να οργανώνουμε εκδρομές που συνδυάζουν την εκπαιδευτική και παιδαγωγική διάσταση, χωρίς όμως να παραμελούμε και τη διάσταση της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης που συντελούν στη μείωση του άγχους των μαθητών και στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων. Απώτερος στόχος μας είναι η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής μαθητών και η οργάνωση πολυήμερης εκδρομής στο εξωτερικό.

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε και φέτος  η  πενθήμερη  εκδρομή της Γ' Λυκείου στη Θεσσαλονίκη, με βάση το  πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από το σχολείο.

Οι  μαθητές επέστρεψαν με ευχάριστες εμπειρίες και αναμνήσεις, που  είναι βέβαιο πως θα συνοδεύουν  τη σκέψη τους και την ψυχή τους μια ολόκληρη ζωή.

Κορυφαίες  στιγμές της εκδρομής ήταν η επίσκεψη  στους βράχους της  Χριστιανοσύνης των Μετεώρων, η φοβερή ξενάγηση στους Μακεδονικούς Τάφους  της Βεργίνας,τα λουτρά Πόζαρ, όπου τόλμησαν και βούτηξαν  οι μαθητές μας,παρά τις   χαμηλές  θερμοκρασίες καθώς και τα παιχνίδια  στο χιονοδρομικό κέντρο.

Επισκέφθηκαν επίσης  και ξεναγήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Φεύγοντας  αρκετοί από αυτούς  ευχήθηκαν  να ζήσουν στην  όμορφη Θεσσαλονίκη, τη νύμφη του Θερμαϊκού , ως  φοιτητές.

Τέλος ας ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία  στις πανελλαδικές εξετάσεις και καλή δύναμη για τη συνέχεια ! ! ! 

Η σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Σούδας  ευχαριστεί τους συνοδούς  καθηγητές:

Λαμπρινάκη Νεκταρία

Μαρκουλάκη Ελένη

Παΐζη Ελένη

Θεοδωράκης Εμμανουήλ

https://drive.google.com/drive/folders/1rofeCCgUs0nqVZJvMgZXHu8r7d6b2Zcy?usp=sharing