Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

Παρασκευή 16-2-2018: Εκδήλωση για το ασφαλές Διαδίκτυο στο ΓΕΛ Σούδας

Την Παρασκευή 16-02-2018 και ώρα 11 το πρωί  ο αντιστράτηγος ε/α ,ειδικός ερευνητής , αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων, Σφακιανάκης Εμμανουήλ θα μιλήσει στους μαθητές του ΓΕΛ Σούδας με θέμα :<<ασφαλές διαδίκτυο, κανόνες, μύθοι και πραγματικότητα>>. Η  εκδήλωση  οργανώνεται από το Σύλλογο Διδασκόντων, το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Σούδας και το 15/μελές συμβούλιο των μαθητών. H ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ