Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

21-3-2018: Ένας ποιητής στο σχολείο μας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησης  την Τετάρτη 21 Μαρτίου ο δάσκαλος – δημοσιογράφος και καταξιωμένος  ποιητής  Βαγγέλης Κακατσάκης θα βρεθεί στο ΓΕΛ Σούδας και θα μιλήσει στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου για την ποίηση και τη  διαδικασία   δημιουργίας των ποιημάτων. Οι μαθητές  της Α΄ τάξης θα παρουσιάσουν την ποιητική συλλογή του Βαγγέλη Κακατσάκη  <<Όταν γίνεις ποίημα>>.  Παράλληλα μαθήτριες  της Β΄ τάξης του σχολείου θα παρουσιάσουν δικά τους ποιητικά δημιουργήματα 

 21-4-2018: "Όταν πνέει ο έφηβος άνεμος της δημιουργίας" : του Βαγγέλη  Θ. Κακατσάκη, άρθρο από τη στήλη "παιδότοπος" των Χανιώτικων Νέων        ΕΔΩ......          ΚΙ ΕΔΩ!