Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

20-6-2018: Τελετή αποφοίτησης 2018

      Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών που αποφοίτησαν απο το Λύκειο Σούδας κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017-18. Έγινε παρουσίαση βίντεο με τις πιό χαρακτηριστικές στιγμές από τα τα τρία χρόνια της φοίτησης στο σχολείο, μίλησαν η Διευθύντρια κα Μαράκη Μαρία, η υποδιευθύντρια κα Ποντικάκη Γεωργία, καθηγητές και η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων κα Κατερίνα Αναγνωστάκη-Κουριδάκη. Στους  τελειόφοιτους απήυθυνε  χαιρετισμό επίσης ο καθηγητής Γιώργος Ζυμβραγουδάκης που κι εκείνος αποχαιρετά το Λύκειο Σούδας ολοκληρώνοντας την υπερτριακονταετή  θητεία του στη Δημόσια Εκπαίδευση    Στο τέλος της εκδήλωσης επιδόθηκαν τα απολυτήρια και ακολούθησε διασκέδαση με μουσικό πρόγραμμα.

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ