Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

Εκδήλωση προς τιμήν του καθηγητή Γιώργου Ζυμβραγουδάκη

Ιούνιος 2018

Σε μια λιτή αλλά συγκινητική εκδήλωση, οι καθηγητές του σχολείου μας τίμησαν τον συνάδελφό τους Γιώργο Ζυμβραγουδάκη που, μετά από 23 χρόνια, αποχωρεί από το Λύκειο Σούδας και από τη μάχιμη εκπαίδευση που υπηρέτησε για 31 χρόνια. Η Διευθύντρια κα Μαράκη Μαρία αλλά και καθηγητές του σχολείου μίλησαν για την αποδοχή που απολάμβανε από τους μαθητές του και για την συνεισφορά του στο σχολείο. Του προσέφεραν αναμνηστικά δώρα με εγκάρδιες αφιερώσεις. Εκείνος τους ευχαρίστησε για τη μακρόχρονη , ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και καλή συνέχεια στον καθημερινό τους αγώνα για τη μόρφωση των μαθητών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική, χορό και διασκέδαση.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση 

Ο Γιώργος Ζυμβραγουδάκης αποχαιρετά το Λύκειο Σούδας και την Εκπαίδευση