Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης μαθητων

  21/12/2018

To Κέντρο Κοινότητας Χανίων, Παράρτημα Σούδας σε συνεργασία με την 1η και 2η ΤΟΜΥ Χανίων, κατόπιν αιτήματος του Λυκείου μας, υλοποίησαν σήμερα  Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο χώρο του Λυκείου από τις 10:00 έως τις 12:00, ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

           στα παρακάτω θέματα:

         Σχέσεις των δυο φύλων,

         Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

         Μέτρα αντισύλληψης,

         στο τέλος ακολούθησε συζήτηση  με τους μαθητές.