Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα η Πατεράκη-Καστρινάκη Νεκταρία , πτυχιούχος ψυχολογίας, ψυχοθεραπεύτρια και επόπτρια

θα μιλήσει στους γονείς και μαθητές του ΓΕΛ ΣΟΎΔΑΣ με θέμα :<< Σκέψεις ,προβληματισμοί και προτάσεις για γονείς και μαθητές με στόχο τη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων.>>

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Σούδας θα κόψει την καθιερωμένη αγιοβασιλόπιτα, ενώ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το σύλλογο γονέων και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Σούδας.