Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΔΩΣχετική εικόνα

 Στο σχολείο μας  και φέτος με μια σειρά από εκδηλώσεις γιορτάστηκε  η 25η Μαρτίου.

Αντιπροσωπεία του σχολείου παρακολούθησε τη δοξολογία στη εκκλησία  του Αγίου Νεκταρίουκαι στην συνέχεια  ακολούθησε η κατάθεση  στεφάνου.

Το σχολείο μας επίσης συμμετείχε στην κεντρική παρέλαση της πόλης,

 

 

ενώ την Παρασκευή έγινε η σχολική γιορτή, η οποία  οργανώθηκε από τους καθηγητές Θεοδωράκης Εμμανουήλ και Χασουράκης Βαγγέλης.

Η παρουσίαση της γιορτής ήταν καταπληκτική και καταχειροκροτήθηκε από όλους,  μαθητές & καθηγητές.