Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

Γιορτάζοντας το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου τιμήσαμε στην Αίθουσα Πολλαπλών Δραστηριοτήτων του σχολείου μας την επέτειο μνήμης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου το  1973. Μαθητές και καθηγητές , μέσα από την αφήγηση, τη δραματοποίηση και τα ιστορικά ντοκουμέντα, ζωντανέψαμε τα γεγονότα και τα μηνύματα της εποχής, θυμίζοντας πως για τη λευτεριά και τη δημοκρατία χρειάζονται διαρκείς αγώνες, επαγρύπνηση και συμμετοχή.

Συμμετείχαν οι μαθητές:

Τμήμα Α1 : Μάνος Γεωργουδάκης, Μιχάλης Δραμηλάρης, Χριστίνα Βακάλη, Σοφία Βελιγράκη, Κατερίνα Γρηγοράσκου, Βασίλης Ζώης.

Τμήμα  Α3:  Μαρία Παρρά, Χρυσάνθη Νικολαντωνάκη, Αναστασία Μπελιβάνη, Ηλιάνα Μαρινάκη, Γιάννης Ξενάκης.

Τμήμα Α4 : Βασιλική Σασλή, Αντώνης Σώκος, Σταυρούλα Χελιουδάκη

Τμήμα Β2:  Δανάη Λαβράνου, Σήφης Κριτσωτάκης, Κατερίνα Μακράκη, Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου, Μαρίνα Μαστοράκη.

Τμήμα Β3: Κωνσταντίνα Μπουρίτη

Τμήμα Β4: Μαριέττα Φωτεινού, Γιώργος Σηφάκης, Αντώνης Τζουγκράκης

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Βλαχάκη Παρασκευή

Ευχαριστούμε πολύ την Ελένη Παϊζη, τον Χρήστο Τζέτζια, τον Βαγγέλη Χασουράκη και  τον Σάκη Χατζή για τη βοήθειά τους στην υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης. 

Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.