Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

Βράβευση των πρωτοετών φοιτητών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσικαλαριών

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Τσικαλαριών βράβευσε σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή ,κατά την οποία έκοψε και την πίτα του τους πρωτοετείς φοιτητές του χωριού στις 7 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο στέκι του Συλλόγου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν 17 μαθητές του Λυκείου μας .Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις κατά την περασμένη χρονιά των μαθητών που ζουν στα Τσικαλαριά άγγιξε το 100% .Επίσης οι περισσότεροι μαθητές πέρασαν στη σχολή της πρώτης τους προτίμησης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπαιδευτικοί του Δημοτικού σχολείου Τσικαλαριών καθώς και η η Δ/ντρια του σχολείου .Η συνταξιούχος δασκάλα Δέσποινα Αρτζουχαλτζή καθώς και η νυν δασκάλα του σχολείου Καπριδάκη Μαρία σε σύντομη ομιλία τους προς τους βραβευθέντες και στους γονείς τους ανέσυραν τις αναμνήσεις τους από τη σχολική ζωή κατά τη διάρκεια της φοίτησης των μαθητών αυτών στο σχολείο και ευχήθηκαν στους μαθητές .Επίσης η Δ/ντρια του ΓΕΛ Σούδας Κα Μ.Μαράκη αναφέρθηκε στην παραμονή τους στο ΓΕΛ Σούδας και με τη σειρά της ευχήθηκε και εκείνη καλές σπουδές και πάντοτε επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Συνεχάρη επίσης τους διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσικαλαριών.