Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

Εορτή των Τριών Ιεραρχών και Κόψιμο Πίτας στο Σχολείο μας

Στα πλαίσια του εορτασμού,τον πανηγυρικό της ημέρας τον εκφώνησε ο κ. Χασουράκης Ευάγγελος και αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών.

Εκκλησιαστήκαμε στον ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Ακολούθησε κοπή πίτας ανά τμήμα. Δώρο στους τυχερούς μαθητές έδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Το δώρο ήταν ένα φλασάκι.

Πίτα έκοψαν και οι καθηγητές του σχολείου μας που τυχερή ήταν η κ. Δαμηλάκη Αικατερίνη.

Τυχεροί των τμημάτων ήταν:

Α1: Βεργεράκης Νικόλαος

Α2: Μαραγκουδάκη Χριστίνα

Α3: Μπυράκη Κωσταντίνα

Α4: Σταυρουλάκης Ιωάννης

Β1: Βερύκιος Μιχάλης

Β2: Νίτσου Μαρία

Β3: Χατζηγεωργίου Βασίλης

Γ1: Βεργεράκη Ευαγγελία

Γ2: Κοκογιαννάκη Μαρία

Γ3: Δραμηλάρης Μιχάλης

Γ4: Σκορδυλάκης Αντώνης

Ευχόμαστε στους τυχερούς αλλά και στους υπόλοιπους μαθητές και καθηγητές Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.