Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Σούδας σας προσκαλούν σε μια ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΑ με Χριστουγεννιάτικα διηγήματα του συντοπίτη μας ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑ που θα γίνει την Κυριακή 17/12/2017 στις 6 μ.μ.  στην αίθουσα "Ιγν. Χατζηνικολάου"  του Γενικού Λυκείου Σούδας. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα αποδώσει η χορωδία του Γυμνασίου και Λυκείου Σούδας με την υπεύθυνη καθηγήτρια Φραγκοπούλου Αργυρούλα.

Φωτογραφίες εδώ ...           ...κι εδώ