Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

Εορτασμός Επετείου Πολυτεχνείου - 17/11/2023

Την Παρασκευή 17/11 γιορτάσαμε στο σχολείο μας τα πενήντα χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου κατά της Χούντας όχι τυπικά σαν μια ακόμα επέτειο αλλά ως ζωντανή ιστορία. Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές: Καρμίρης Κυριάκο  ,Ξηράκη Ελπίδα, Χατζηδάκης Γιώργος, Δαφνά Όλγα, Δαφνάς Δημήτρης, Βεντούρη Μαριλένα, Κουρκουτάκη Αντιγόνη, Χαλκιόπουλος Κων/νος, Γαλανάκης Αντώνης, Μπικάκη Γεωργία και Ευθυμίου Δάφνη.

Στη χορωδία οι μαθητές: Kαμπίτση Δήμητρα, Φώτη Μαριάνθη, Τζαμαντάκης Αντώνης, Νικόλτσης Δημοσθένης, Ευθυμίου Δάφνη, Μωϋσίδης Κων/νος, Βαγιάκη Κάλλια,Μαλαξιανάκης Δημοσθένης, Ξηράκη Ελπίδα, Ντόμπρεβ-Ιωαννίδης Τάσος, Κοκοτσάκης Γιάννης  και οι εκπαιδευτικοί Ηλιογιαννάκη Κάκια και Μελέτης Γιώργος.

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι εκπαιδευτικοί: Λαμπρινάκη Νεκταρία και Παίζη Ελένη. Την τεχνική υποστήριξη ο Αποστόλου Μάνθος και στα συστήματα ήχου ήταν ο Φωκάς Κων/νος.