5 και 6 Μαίου 2018: Προσομοίωση του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΓΕΛ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜAΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

 Το ΓΕΛ Σούδας επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Προσομοίωση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EUropa.S. T.E.EN.S.Kρήτης 2018) που διεξάγεται στο Ρέθυμνο στις 5 και 6 Μαΐου 2018 από το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων I.R.T.E.A., σε συνεργασία με τον Όμιλο Srudents4Europe του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο) και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου. Η θεματική που θα συζητηθεί είναι «η άνοδος του Ευρωσκεπτικισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Στην προσομοίωση από το ΓΕΛ Σούδας το ρόλο του ευρωβουλευτή θα έχουν οι μαθητές:

Βεργετζή Γεωργία, Μακριδάκης Νικόλαος, Λιάσκας Εμμανουήλ, Φαραζής Δημήτριος και Παρρά Μαρία με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Ελευθερίου Αντωνία.

Δελτίο Προσομοίωσης Ευρωπαικού Κοινοβουλίου

Λάβαμε ευχαριστήριο e-mail από: ΕΙΡΗΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ 
Subject: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, έστω και με λίγη χρονική καθυστέρηση, για άλλη μια φορά για τη συμμετοχή του σχολείου σας στην Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία. 

Επισυνάπτουμε για το αρχείο σας ή για προώθηση το δελτίο τύπου το οποίο στείλαμε, από την προηγούμενη εβδομάδα, σε έντυπα σε όλη την Κρήτη. 

http://www.rethnea.gr/article.aspx?id=52028

Σε λίγες μέρες θα μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του σχολείου βίντεο με αποσπάσματα από τις εργασίες της διοργάνωσης.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και ένα καλό καλοκαίρι!

--

Ειρήνη Βογιατζή

Αναστασία Δεικτάκη

Βασιλική Κατσαρού