ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΟΥΔΑΣ

sxoleio

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2019

Ο εορτασμός της επετείου του όχι στο σχολείο μας.

Με την πρέπουσα τιμή προς τους ήρωες που αγωνίσθηκαν ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό γιορτάστηκε η εθνική μας γιορτή

Η  καθιερωμένη σχολική  γιορτή  πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 8.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την Αντέλλη Γεωργία και την Παίζη Ελένη. Η γιορτή περιλάμβανε αφήγηση θεατρικά δρώμενα και αποσπάσματα από το θεατρικό έργο "Καληνύχτα Μαργαρίτα".

Τραγούδησαν οι μαθήτριες Βεργανελάκη Ιωσηφίνα, Ευγενία Σεφερλή, Αλεξάνδρα Σεφερλή.

Μουσικά όργανα έπαιξαν οι μαθήτριες Δέσποινα Κανταρτζόγλου (πιάνο), Βιργινία Σαράφογλου (γιουκαλίλι) ,Αγγελική Σαριδάκη (βιολί), Μαργαρίτα Καπετανάκη (ακορντεόν), Ιωσηφίνα Βεργανελάκη (πιάνο).

Έπαιξαν τα τραγούδια Zombie- Cranberries, Ο  έφεδρος, Μη με ρωτάς,  Της δικαιοσύνης, Ο φασισμός.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου  ο σημαιοφόρος του σχολείου μας και οι παραστάτες με τη συνοδεία της δ/ντριας και της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Όλγας Κουτσουρίδου συμμετείχαν στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις 11 το πρωί. Στη συνέχεια το σχολείο συμμετείχε στη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Αγίου Νεκταρίου. Τα στεφάνια κατέθεσαν οι μαθήτριες Ελευθερία Παπαδοπούλου και Θεοφανία Μέριανου . Η σημαία απαρτιζόταν από τους μαθητές Φαραζή Δημήτρη ,Παπαδοπούλου Ελευθερία, Μέριανου Θεοφανία, Μητράκη  Μιχαήλ, Βαρανάκη Αργυρή και Παπαγεωργίου Αικατερίνη. Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου  το σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση στο κέντρο των Χανίων με αντιπροσωπία μαθητών.

Φωτογραφίες