Εκδηλώσεις

Πέρα από τις καθιερωμένες εθνικές γιορτές στο Σχολείο μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις που οργανώνονται από μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στο άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, στην ενεργοποίηση των πολιτιστικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων των μαθητών, στην ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων τους  και στην καλλιέργεια των διαπροσωπικών σχέσεων στο χώρο της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών καλούνται πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες και επιστήμονες, καθώς και προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο.

Ήδη σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο  Βιβλίου διοργανώσαμε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Μ. Καραγάτση. Εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιούνται για τους γονείς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αντικείμενο  παιδαγωγικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων γονέων και παιδιών αλλά και από το γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για τη σωστή επιλογή του επαγγέλματος.

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

   Παρασκευή  26/10/2018

Πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη  Εθνική γιορτή για την 28η Οκτωβρίου.

Υπεύθυνες καθηγήτριες:Λαμπρινάκη Νεκταρία, & Κανδεράκη Παρασκευή.

Επίσης απονεμήθηκαν τα αριστεία,βραβεία στους μαθητές του σχολείου μας.

Για πρώτη φορά φέτος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία απονεμήθηκαν έπαινοι προσωπικής βελτίωσης , επειδή  σημείωσαν σημαντική βελτίωση  στις επιδόσεις   οι μαθητές

από την Β Λυκείου Δεμίρη Ηλέκτρα, Κούτας Χρήστος και  τη  Γ Λυκείου Λαβράνου Δανάη & από την Α Λυκείου Στρατουδάκης  Νικόλαος, Σπυριδάκη Σπυριδούλα,Σανδαλάκη Δομινήκη,Παπαθεοδώρου Γεώργιος.

Στις 11 το πρωί αντιπροσωπεία μαθητών με τη συνοδεία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Παπουτσή Αθανασίου συμμετείχε στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνου  στο μνημείο Ηρώων στον Άγιο Νεκτάριο στην Κάτω Σούδα.

Την Κυριακή  28 Οκτωβρίου  αντιπροσωπεία  των μαθητών του σχολείου μας  συμμετείχε στην κεντρική παρέλαση στα Χανιά.

Πρόγραμμα εκδήλωσης εδώ