Διαγωνισμοί

Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τους διάφορους μαθητικούς διαγωνισμούς που έχουν  διεξαχθεί ή θα διεξαχθούν προσεχώς.

Διαγωνισμός Βιολογίας

Διοργανώνεται φέτος ο 16ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας. Η πρώτη (1η) φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 01
Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 9.30 π.μ. Περισσότερες πληροφορίες στο σχολείο.

Ο "Θαλής" στο ΓΕΛ Σούδας

Διεξήχθει το Σάββατο 09/11/2019 ο αιτήσιος διαγωνισμός Μαθηματικών "Θαλής", που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία. Εξεταστικό κέντρο για το Νομό Χανίων ήταν φέτος το σχολείο μας. Έτσι, πάνω από 100 μαθητές από σχολεία του νομού βρέθηκαν στο ΓΕΛ Σούδας προκειμένου να λάβουν μέρος. Τους ευχόμαστε καλή καλά αποτελέσματα. Για όσους αναζητούν τα θέματα και τιος λύσεις, μπορούν να τα βρουν εδώ κι εδώ.

Διαγωνισμός Φυσικής Αριστοτέλης

Ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2020 και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου (Γενικού και Επαγγελματικού), καθώς και ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2020 και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου θα διενεργηθούν στις 07 Μαρτίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό έγγραφο.

Διαγωνισμός Μαθηματικών "Θαλής"

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος διαγωνισμός Μαθηματικών "Θαλής". Για λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή στα Χανιά, δείτε εδώ.