Εκλογές του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Σούδας

Την Παρασκευή 30-10-2020 στις 6 το απόγευμα διεξήχθησαν
οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου μας και στη
συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ που έχει ως εξής:
Πρόεδρος:Γιάννης Ανδρέου
Γραμματέας:Εύα Αθανασίου
Ταμίας:Κική Τριλυράκη
Μέλη:Γεώργιος Ευθυμίου,Κατερίνα Σερέτη ,Βούλα Νάνου
Ελένη Αντωνοπούλου.

Εγγραφή Μαθητών στο ΠΣΔ

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών της Β και της Γ τάξης να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Επίσης όσοι από τους κηδεμόνες της Α τάξης δεν το έκαναν την προηγούμενη σχολική χρονιά, στο Γυμνάσιο. Πρόκειται για την επίσημη δομή του Υπουργείου Παιδείας που εδώ και χρόνια παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες στην εκπαιδευτική κοινότητα. Οι υπηρεσίες αυτές είναι αντίστοιχες με τις υπηρεσίες που χρησιμοποιήσαμε κατά την περίοδο του lock-down για την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η διαδικασία ξεκινά με την είσοδο στη σελίδα https://register.sch.gr/students/, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το ΠΣΔ. Οδηγίες για την εγγραφή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα αυτή, ή πατώντας εδώ. ή σε αυτό το βίντεο. Επισημαίνουμε ότι οι μαθητές της Β και Γ τάξης που φοίτησαν πέρσι στο σχολείο μας, μπορούν να δουν τον αριθμό μητρώου τους (Α.Μ., θα ζητηθεί κατά την εγγραφή) στον έλεγχο προόδου της προηγούμενης χρονιάς, καθώς και στα μαθητικά πάσα (για το λεωφορείο) της περσινής και της φετινής χρονιάς.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν βοήθεια που θα χρειαστείτε.

Ωρολόγιο πρόγραμμα από 03/02/2020 (2)

Μπορείτε να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα για κάθε τμήμα, πατώντας εδώ.

Ενημέρωση προόδου

Την Πέμπτη 05/12/2019, από τις 12:00 ως τις 14:00, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας θα μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των μαθητών.

Ενημέρωση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια

Την Τετάρτη 04/12/12019, στις 18:00, η κα Μπαουράκη Τόνια θα ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες τους σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ενημέρωση θα αφορά όλες τις τάξεις.